Reply To: AUTOPOST STILL NOT WORK FOR INSTAGRAM

Forums SNAP – WordPress Plugin Forums AUTOPOST STILL NOT WORK FOR INSTAGRAM Reply To: AUTOPOST STILL NOT WORK FOR INSTAGRAM

#558179
lejeuner
Participant

I have two problem in my two account :

First Error :

Testing …

Array
(
[pgID] =>
[isPosted] => 0
[pDate] => 2018-02-05 16:46:52
[Error] => Something went wrong – |ERROR -05.1- IG M Error (Message):The password you entered is incorrect. Please try again. | bad_password | Array
(
[headers] => Array
(
[content-type] => application/json
[vary] => Cookie, Accept-Language
[cache-control] => private, no-cache, no-store, must-revalidate
[pragma] => no-cache
[expires] => Sat, 01 Jan 2000 00:00:00 GMT
[content-language] => en
[access-control-allow-origin] => https://www.instagram.com/
[date] => Mon, 05 Feb 2018 16:46:52 GMT
[strict-transport-security] => max-age=86400
[set-cookie] => Array
(
[0] => csrftoken=mHJBKTXL5V6GFw0jE2KmElwF836WZrMb; expires=Mon, 04-Feb-2019 16:46:52 GMT; Max-Age=31449600; Path=/; Secure
[1] => rur=FTW; Path=/
)

[connection] => keep-alive
[content-length] => 54
)

[body] => {“authenticated”: false, “user”: true, “status”: “ok”}
[response] => Array
(
[code] => 200
[message] => OK
)

[cookies] => Array
(
[0] => nxs_Http_Cookie Object
(
[name] => csrftoken
[value] => mHJBKTXL5V6GFw0jE2KmElwF836WZrMb
[expires] => 1549298812
[path] => /
[domain] =>
[max-age] => 31449600
[secure] =>
)

[1] => nxs_Http_Cookie Object
(
[name] => rur
[value] => FTW
[expires] =>
[path] => /
[domain] =>
)

)

)

)
Array ( [pgID] => [isPosted] => 0 [pDate] => 2018-02-05 16:46:52 [Error] => Something went wrong – |ERROR -05.1- IG M Error (Message):The password you entered is incorrect. Please try again. | bad_password | Array ( [headers] => Array ( [content-type] => application/json [vary] => Cookie, Accept-Language [cache-control] => private, no-cache, no-store, must-revalidate [pragma] => no-cache [expires] => Sat, 01 Jan 2000 00:00:00 GMT [content-language] => en [access-control-allow-origin] => https://www.instagram.com/ [date] => Mon, 05 Feb 2018 16:46:52 GMT [strict-transport-security] => max-age=86400 [set-cookie] => Array ( [0] => csrftoken=mHJBKTXL5V6GFw0jE2KmElwF836WZrMb; expires=Mon, 04-Feb-2019 16:46:52 GMT; Max-Age=31449600; Path=/; Secure [1] => rur=FTW; Path=/ ) [connection] => keep-alive [content-length] => 54 ) [body] => {“authenticated”: false, “user”: true, “status”: “ok”} [response] => Array ( [code] => 200 [message] => OK ) [cookies] => Array ( [0] => nxs_Http_Cookie Object ( [name] => csrftoken [value] => mHJBKTXL5V6GFw0jE2KmElwF836WZrMb [expires] => 1549298812 [path] => / [domain] => [max-age] => 31449600 [secure] => ) [1] => nxs_Http_Cookie Object ( [name] => rur [value] => FTW [expires] => [path] => / [domain] => ) ) ) )
OK

Second problem is another account and that is Infinite loop and i test my 4g network , or any other ways but not worked.

!!!!!! any resolve???!!