3.6.0 version don't work on Windows

Forums SNAP – WordPress Plugin Forums 3.6.0 version don't work on Windows

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #504979
    Enrique Vasquez
    Participant

    Hello, I use Span in few sites, I have some on linux and some on windows (IIS 7.5)… It worked perfect in both until last update…

    After upgrading to 3.6.0 in Windows. all the site goes away, all pages are blank, nothing shows up in source code. I upgrade using wordpress automatic upgrader and then I tryied manual, both ways, same result.

    I had to downgrade to 3.5.5.

    Can you check please?

    Thanks.

    #540752
    joe
    Participant

    same thing on a linux box, as soon as i updated the whole site crashed, i deactivated all plugins and got back in, when reactivating get this https://www.dropbox.com/s/hdkra23khjhc2em/Screenshot%202016-05-19%2011.59.25.png?dl=0

    #504982
    joe
    Participant

    incase the link doesnt work

    Plugin could not be activated because it triggered a fatal error.

    Parse error: syntax error, unexpected end of file in /opt/bitnami/apps/lyriclove/htdocs/wp-content/plugins/social-networks-auto-poster-facebook-twitter-g/inc/nxs_functions_adv.php on line 473

    #540753
    NextScripts.com
    Participant

    Please try the latest version 3.6.1

    #504985
    joe
    Participant

    working again, thanks

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.