filters dont work – publishes everything

Forums SNAP – WordPress Plugin Forums filters dont work – publishes everything

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #505721
    brandy
    Participant

    that’s all. they don’t work. they publish everything regardless of category or tag.

    #505748
    NextScripts.com
    Participant

    Please check your Log/History tab and let me know what do you have there right after you publish a new post.

    #505786
    brandy
    Participant

    didn’t have the skipped filter thing.

    one thing i have just discovered – i cannot edit the check boxes and the autoposter text if it is in SCHEDULED status. which is kinda sucky (ok like mega sucky)

    #506273
    Ronny
    Participant

    I have the same problem with the filters, the posts keep posting to Facebook pages that is not included…

    #506824
    Florian
    Participant

    I have the same problem with the filters. They publish everything

    #507017
    NextScripts.com
    Participant

    Are you sure you are talking about publishing NEW posts, not about depreciated “Old posts reposting”?

    #507919
    Brandy
    Participant

    i have never once used old posts reposting, fyi.

    #510810
    Bert
    Participant

    I ‘m having same issues, tried many times. Upgraded to latest release with same issue. Filter Post will show to be enabled under the advance screen, will even show radio button instead of check box that filters are on. Then when next auto post happens the filter does not work, then when I go back to review it under advanced tab its gone.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.