Google+ not working

Forums SNAP – WordPress Plugin Forums Google+ not working

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Posts
  • #127714
    Tom
    Participant

    Im getting this error when trying to post to communities:

    Array ( [pgID] => [isPosted] => 0 [pDate] => 2014-01-23 22:29:59 [Error] => Error (400): Something is wrong, please contact support )

    Any fix?

    #128626
    Andreas Timm
    Participant

    same here… seems an issue with the Google API again. Hope there is a solution?

    #128851
    Nemanja
    Participant

    I have same problems since today morning.
    Can anyone give some suggestions?
    Thanks!

    #128900
    Andreas Timm
    Participant

    as I still have the error message I have opened a support ticket. Suggest everybody with the same error does this to speed up getting a fix.

    Go here: https://www.nextscripts.com/support/

    #128902
    NextScripts.com
    Participant

    When reporting G+ problems please include what type of post (text, image, link) are you making and where (profile, page, community) are you making it.

    #129217
    Tom
    Participant

    I’m trying to post an image post to a Google+ Community

    #171331
    Bojan
    Participant

    I have same problem. I tried with https://www.google.com/accounts/UnlockCaptcha but nothing. I have exactly the same problem on blogger so I suppose it’s something with google’s services. I hope they’ll resolve this fast.

    BTW I’m trying to make post to the page.

    #172026
    Bully Travel
    Participant

    This a not a posting issue because it is happening on all of the networks I have attempted to use on my site… Plurk, Tumblr… It’s in my opinion that this will be fixed rather quickly..

    #172933
    Ivica
    Participant

    I have exactly the same issue with Google+ posting, after all things/steps that I did/performed (as instructed) – I hope this is indeed some G+ issue that will be fixed soon.

    #172935
    Burnin
    Participant

    I have same problem!

    #172970
    Ivica
    Participant

    First Twitter problem with that new read+write option with mobile registration, than this Google+ error, what is next 🙁 And this is not pointed to Author, just frustrated with this whole situation…

    #173155
    chris
    Participant

    same problem with google+ not posting saying wrong user and pass , i tried all options still not working frustrated as well. please find fix. or advise what to do.

    #173633
    Tom
    Participant

    Just for an update, mine started working a few weeks ago shortly after I made the post here.

    I wish I could give you guys a fix! However, worse things are happening with my scheduled posts now.

    Opening another thread now

    #173708
    NextScripts.com
    Participant
Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.