My website is not working when using multi post

Forums SNAP – WordPress Plugin Forums My website is not working when using multi post

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #216795
    zbnhb
    Participant

    When i publish new post for my site social autoposting process freezing my website. I’m using 30 facebook groups to auto post. I’m using Publish Immediately options, because my VPS don’t have Cron.

    How can i configure my autopost settings correctly? This is my settings.

    I need to configure when i publish new post, first social autopost posting done after 10 minutes later next social autopost works, i mean posting interval is 10 minutes.

    #220636
    NextScripts.com
    Participant

    Please don’t use “Immediate” is you have 30 groups. “Immediate” by design will freeze your site until it finish all auto-postings.

    #220932
    zbnhb
    Participant

    But i don’t have no choice. WP Cron Schedule is not working my site, because my VPS doesn’t have a Cron, i was tested it. What should i do?

    #221330
    NextScripts.com
    Participant

    There is no other option. You can configure cron and then you be able to:

    I need to configure when i publish new post, first social autopost posting done after 10 minutes later next social autopost works, i mean posting interval is 10 minutes.

    or wait with frozen site until it finishes.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.