sheduled post never published on SN (remain in sheduled status)

Forums SNAP – WordPress Plugin Forums sheduled post never published on SN (remain in sheduled status)

  • This topic has 1 reply, 1 voice, and was last updated 9 years ago by Chris.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #330270
    Frederic Ponchaut
    Participant

      Hi,

      I’ve installed the SNAP PRO version on my website but all sheduled post remain in sheduled state.

      here is my SNAP log:

      [2014-12-02 14:45:24] – [Scheduled] [Twitter (iCocktail)] – for 2014-12-02 14:55:00 | PostID:(312)
      [2014-12-02 14:45:24] – [Skipped] [LinkedIn (icocktail)] – -=[Unchecked Account]=- – PostID:312
      [2014-12-02 14:45:24] – [Skipped] [Google+ (icocktail)] – -=[Unchecked Account]=- – PostID:312
      [2014-12-02 14:45:24] – [Skipped] [Facebook (icocktail)] – -=[Unchecked Account]=- – PostID:312
      [2014-12-02 14:45:24] – [Start =- ]- ——=========#### NEW AUTO-POST REQUEST PostID:(312) Automated ####=========——
      [2014-12-02 14:45:24] – [*** ID: 312, Type: post]- Status Changed: future_to_publish. Autopost requested.
      [2014-12-02 14:31:43] – [Posted] [Twitter – iCocktail] – OK – Message Posted | PostID: 309 – SNAP2 |im | Post Link
      [2014-12-02 14:31:42] – [Skipped] [LinkedIn (icocktail)] – -=[Unchecked Account]=- – PostID:309
      [2014-12-02 14:31:42] – [Skipped] [Google+ (icocktail)] – -=[Unchecked Account]=- – PostID:309

      I’ve created a post (only select twitter) and published this post on my site.

      I’ve tried several settings:

      – If the post is published immediatly on wordpress and the scheduled in SNAP setting, the post is never published on twitter.
      – If the post is scheduled on WP and scheduled in SNAP setting (but aproximatively same time than WP), the post is published on twitter.
      – If the post is scheduled in WP and scheduled in SNAP setting (but later than WP), the post is never published on twitter.

      my WP-cron work correclty (case 2 in example above works)

      could you help us to solve this issue?

      thanks

      #375886
      Chris
      Participant

        Did you ever get this resolved? I am seeing the same thing.

      Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
      • You must be logged in to reply to this topic.