After upgrade not autopost on facebook

Forums SNAP – WordPress Plugin Forums After upgrade not autopost on facebook

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #29482
    adry
    Participant

    hello, I upgraded to 2.xxx to 3.02 but it will not autopost in facebook. In the error log I don’t have any message. If I click in the post the button “repost to Facebook” it work, but it don’t work in auto…..

    Can you help me?

    for reddit I get this error:
    – -=ERROR=- Array ( [pgID] => [isPosted] => 0 [pDate] => 2013-11-05 12:27:40 [Error] => – ERROR ) | PostID: 9323

    #29499
    Mick
    Participant

    I have same error, not every post but random.

    #29500
    Randy
    Participant

    Hello, since the most recent update the post type for “just text message” will only include the post title and nothing else. It worked fine before this, thanks!

    #29530
    NextScripts.com
    Participant

    “just text message” posts only text message. There are no titles or anything else, just message.

    #29763
    adry
    Participant

    hello, I tried some times to autopost (version 3.0.2) on Facebook but nothing for scheduled topics. It work fine with the post not scheduled… why?

    #335619
    Andrew
    Participant

    I am also getting this error for reddit
    After a couple of weeks now It has not been successful at posting a single post.
    Have tried everything I can think off but get the same error every time.

    Array ( [pgID] => [isPosted] => 0 [pDate] => 2014-12-06 23:08:51 [Error] => FlbTAUxm24XGbxSMPwrojziejZJWC87V – ERROR )

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.