Autopost to blogger – http_request_failed

Forums SNAP – WordPress Plugin Forums Autopost to blogger – http_request_failed

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #258731
    Leo S
    Participant

    I am using SNAP for about a year, it all worked fine. Now I am getting this error when trying to autopost to Blogger:

    Array ( [pgID] => [isPosted] => 0 [pDate] => 2014-10-01 15:22:42 [Error] => WP_Error Object ( [errors:WP_Error:private] => Array ( [http_request_failed] => Array ( [0] => Failed to connect to 2a00:1450:4010:c01::bf: Network is unreachable ) ) [error_data:WP_Error:private] => Array ( ) ) - ERROR )
    

    I updated to the newest SNAP recently, this could be the problem.

    I also noticed these messages in debug.log:

    [01-Oct-2014 15:22:12 UTC] PHP Notice:  Undefined index: gpUName in /wp-content/plugins/social-networks-auto-poster-facebook-twitter-g/inc-cl/gp.php on line 132
    [01-Oct-2014 15:22:12 UTC] PHP Notice:  Undefined index: gpMsgFormat in /wp-content/plugins/social-networks-auto-poster-facebook-twitter-g/inc-cl/gp.php on line 132
    [01-Oct-2014 15:22:12 UTC] PHP Notice:  Undefined index: imgPost in /wp-content/plugins/social-networks-auto-poster-facebook-twitter-g/inc-cl/gp.php on line 134
    [01-Oct-2014 15:22:12 UTC] PHP Notice:  Undefined index: gpAttch in /wp-content/plugins/social-networks-auto-poster-facebook-twitter-g/inc-cl/gp.php on line 135
    [01-Oct-2014 15:22:12 UTC] PHP Notice:  Undefined variable: isNew in /wp-content/plugins/social-networks-auto-poster-facebook-twitter-g/inc-cl/gp.php on line 135
    [01-Oct-2014 15:22:12 UTC] PHP Notice:  Undefined index: postType in /wp-content/plugins/social-networks-auto-poster-facebook-twitter-g/inc-cl/gp.php on line 136
    [01-Oct-2014 15:22:12 UTC] PHP Notice:  Undefined index: catSel in /wp-content/plugins/social-networks-auto-poster-facebook-twitter-g/inc-cl/gp.php on line 139
    [01-Oct-2014 15:22:12 UTC] PHP Notice:  Undefined index: nName in /wp-content/plugins/social-networks-auto-poster-facebook-twitter-g/inc-cl/gp.php on line 144
    [01-Oct-2014 15:22:42 UTC] PHP Notice:  Undefined index: log_type in /wp-content/plugins/better-wp-security/core/class-itsec-logger.php on line 523
    [01-Oct-2014 15:22:42 UTC] PHP Notice:  Undefined index: log_type in /wp-content/plugins/better-wp-security/core/class-itsec-logger.php on line 523
    [01-Oct-2014 15:22:42 UTC] PHP Notice:  Undefined index: blacklist_period in /wp-content/plugins/better-wp-security/core/class-itsec-lockout.php on line 990
    
    #259498
    Bruce
    Participant

    I get the same thing while trying to use G+ (worked a couple days ago). I’m wondering if Google made a change.

    #259532
    NextScripts.com
    Participant

    The answer is in the FAQ – #4.10:

    Support FAQ

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.