Imgage ain't working now …

Forums SNAP – WordPress Plugin Forums Imgage ain't working now …

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #29414
    sonny
    Participant

    Image is not working for any site but i more concern is pinterest and twitter, it work fine for facebook only.
    [2013-11-05 07:06:32] – [Error] [Pinterest – Ipp] – -=ERROR=- Array ( [pgID] => [isPosted] => 0 [pDate] => 2013-11-05 07:06:30 [Error] => NO Image.Something went wrong – Image is not Set ) Sungai Nipah Land

    [2013-11-05 07:06:12] – [Error] [Twitter – Ipp] – Could not get image, will post without it – Error:1 | PostID: 659

    #29448
    sonny
    Participant
    #30419
    sonny
    Participant

    no image posted ….
    as show in previous post, my post do have image, just snap can’t get it
    Y:[2013-11-08 19:06:40] – [Error] [Pinterest – Ipp] – -=ERROR=- Array ( [pgID] => [isPosted] => 0 [pDate] => 2013-11-08 19:06:38 [Error] => NO Image.Something went wrong – Image is not Set ) 12345
    [2013-11-08 19:05:08] – [Posted] [Twitter – Ipp] – OK – Message Posted | PostID: 119 – 12345 |aj
    [2013-11-08 19:05:07] – [Error] [Twitter – Ipp] – Could not get image, will post without it – Error:1 | PostID: 119

    #31117
    sonny
    Participant

    Is nearly a week and there no feed back here ?

    #31213
    NextScripts.com
    Participant

    I don’t actually know how to answer that without send you to the FAQ. But if I sent you to the FAQ, you will say that you already checked it.

    Anyway let’s try.

    The answer is in the FAQ – #1.4:

    Support FAQ

    Also check FAQ – #1.5:

    Support FAQ

    Please make sure and confirm that you checked and did everything mentioned in the FAQ. In addition to that the image in your example is 1.5mb image with 8s response from your server. Check if it will work with something smaller.

    #44048
    sonny
    Participant

    the problem is, it work all the time till recent, did faq help or new version with different setup ? means any new version i have to reconfigure it ?
    as i told everything is same and never change on my site.

    #44802
    NextScripts.com
    Participant

    This change was introduced in 3.0.

    3.0 was a big update and it has some functionality changed or/and improved.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.