Only a test post works facebook & twitter

Forums NextScripts API Forums – Google+, Pinterest, LinkedIn, etc.. Only a test post works facebook & twitter

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #18079
    Danny Vergalen
    Participant

    Hello,

    All my settings for twitter are working and when i do the test post it is working and i see it back on my twitter account, but when i do a posting on the website i get the following error:

    [2013-08-09 08:10:29] – [Error] [Twitter – VijfEuroMarktplaats] – -=ERROR=- Array ( [pgID] => [isPosted] => 0 [pDate] => 2013-08-09 08:10:29 [Error] => MSG:nog een test – https://vijfeuromarktplaats.nl/jobs/flyers-en-brochures/ )
    [2013-08-09 08:10:29] – [Start =- ]- ——=========#### NEW AUTO-POST REQUEST PostID:(203) Non Human ####=========——
    [2013-08-09 08:07:34] – [Test] [Twitter – VijfEuroMarktplaats] – OK – TEST Message Posted
    [2013-08-07 08:30:38] – [Skipped] [Twitter (VijfEuroMarktplaats)] – -=[Unchecked Account]=- – PostID:184
    [2013-08-07 08:30:38] – [Skipped] [Facebook (VijfEuroMarktplaats)] – -=[Unchecked Account]=- – PostID:184
    [2013-08-07 08:30:38] – [Start =- ]- ——=========#### NEW AUTO-POST REQUEST PostID:(184) Non Human ####=========——

    I am looking for the answer almost 4 days now, but i can’t find the solution.
    Best regards,
    Danny Vergalen

    #18102
    NextScripts.com
    Participant

    Please contact support directly, we need to take a look at your site

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.