4.04 – SNAP interface now gone from posting screen

Forums SNAP – WordPress Plugin Forums 4.04 – SNAP interface now gone from posting screen

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #556987
    adobohamburger
    Participant

    4.0.3 caused CRON issues (Unhealthy CRON request) where none existed before (YEARS of use) and did not publish to Facebook page. I had to manually post via the link in the SNAP interface. Post to Twitter was OK.

    4.0.4 was just installed and now the SNAP interface is gone from the admin/post screen.

    #556988
    NextScripts.com
    Participant

    1. SNAP did not check the health of you cron until version 4. This is a new feature. And it is definitely not causing it. Please read about it here: https://www.nextscripts.com/known-issues/unhealthy-cron-request/

    2. SNAP is no longer forcing regular posts to be autoposted. Please include your post, page or custom post type in the Settings->filters.

    #557002
    adobohamburger
    Participant

    Well, gee, that sure is a couple of improvements.

    Any idea where the interface went?

    #557019

    We are seeing the same issue here as of today. The SNAP UI is gone from our Post editor page.and the auto poster broke. Also seeing the same Cron error message. web site is http://www.booksbycarolinemiller.com.

    #557107
    E R
    Participant

    Any update to this issue. Same thing happening to me. Manual test post from admin page works, but SNAP widget is gone from post page and no autoposting is still an issue for us.

    #557108
    NextScripts.com
    Participant

    Again.

    SNAP is no longer forcing regular posts to be autoposted. Please include your post, page or custom post type in the Settings->Filters. Once you include it SNAP metabox will be back.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.