Publish to Linkedin error

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)
  • Author
    Posts
  • #37249
    APGEF
    Participant

    Hi,

    The NextScripts API works fine with facebook on our account but despite a successful test post on Linkedin, I can’t publish in our linkedin group.

    Each time a new article is posted or I tried to post again an old one, I have the following message:

    Array ( [postID] => [isPosted] => 0 [pDate] => 2013-11-19 17:43:08 [Error] => 500 1384882988991 QKO60NEK2G 0 Internal service error )

    Any ideas on how to fix this ?
    Thanks a lot for the great work !
    All the best,
    Roch

    #37283
    NextScripts.com
    Participant

    Is is a LinkedIn API or NextScripts API?

    #37290
    APGEF
    Participant

    Thanks for your feedback.
    It is the Next Scripts: Social Networks Auto Poster Plugin

    #37297
    APGEF
    Participant

    yep, sorry I guess it is not the right place then. I’m reposting elsewhere.
    Cheers

    #37374
    APGEF
    Participant

    Okay: I use the LinkedIn Native API. Sorry for the confusion and thanks a lot for your help.

    #37387
    APGEF
    Participant

    Found out by changing the options that it doesn”t work when the content is defined as “%EXCERPT%”
    Now it works but same problem as in post https://www.nextscripts.com/forums/topic/missing-title-and-link-for-linkedin-group-posts/: no title appears in group post.

    #38238
    APGEF
    Participant

    Hi, same problem again, I don’t think it is stabilized yet:

    Array ( [0] => Array ( [date] => 2013-11-20 11:27:09 [act] => Error [msg] => -=ERROR=- Array ( [postID] => [isPosted] => 0 [pDate] => 2013-11-20 10:27:08 [Error] => 500 1384943229791 3ZW0JEM0RQ 0 Internal service error ) [extInfo] => | PostID: 7876 – Quai d’Orsay le 7.11.13 – L’APGEF invitée par le MAEE pour partager sur les mobilités au sein de l’UE. [type] => E [nt] => LinkedIn – APGEFLinkedin ) [1] => Array ( [date] => 2013-11-20 11:30:56 [act] => Error [msg] => -=ERROR=- Array ( [postID] => [isPosted] => 0 [pDate] => 2013-11-20 10:30:55 [Error] => 500 1384943455925 MOKA0P9FTV 0 Internal service error ) [extInfo] => | PostID: 7876 – Quai d’Orsay le 7.11.13 – L’APGEF invitée par le MAEE pour partager sur les mobilités au sein de l’UE. [type] => E [nt] => LinkedIn – APGEFLinkedin ) )

    #63922
    elisa
    Participant

    Hy guys!

    I have the same problem:
    Array ( [postID] => [isPosted] => 0 [pDate] => 2013-12-06 13:09:52 [Error] => 500 1386335394125 WRSHW0ULUP 0 Internal service error )

    I can’t publish on linkedin! [no excerpt – only title]

    I’d authorized the editor, i’d include the Api key, i’d authorized the account. What’s the matter?

    Thank you so much for the help!!

    elisa

    #173617
    DK
    Participant

    Any resolution to this problem yet? I’m encountering the same problem using the NextScripts LinkedIn API… I enter my page url, username and password but a “test” post doesn’t even work.

    Brings up the following error:


    Array
    (
    [postID] =>
    [isPosted] => 0
    [pDate] => 2014-03-24 14:38:10
    [Error] => |Auth Error – Error: Array
    (
    [headers] => Array
    (
    [server] => Apache-Coyote/1.1
    [content-encoding] => gzip
    [vary] => Accept-Encoding
    [content-type] => application/json;charset=UTF-8
    [content-language] => en-US
    [content-length] => 43
    [date] => Mon, 24 Mar 2014 14:38:10 GMT
    [x-fs-uuid] => c8a9a1a1306c5e131042ebf1d22a0000
    [x-li-uuid] => yKmhoTBsXhMQQuvx0ioAAA==
    [x-content-type-options] => nosniff
    [x-li-fabric] => PROD-ELA4

    etc.

    Thanks~

    #179233
    NextScripts.com
    Participant

    Recent LinkedIn API connection problems like empty error message, “Auth Error – Error”, and broken account confirmation have been fixed in the latest version of the plugin – 3.3.2. Please update plugin on your site.

    #179256
    John
    Participant

    Getting this error and posts don’t publish on Linkedin company pages:
    [2014-04-02 20:47:28] – [Error] [LinkedIn – crooked tree] – -=ERROR=- Array ( [postID] => [isPosted] => 0 [pDate] => 2014-04-02 20:47:27 [Error] => |Auth Error – LinkedIn asked you to enter verification code ) | PostID: 2400 – test

    #179469
    Luca
    Participant

    I am getting this error as well when posting to company pages:

    Testing …

    Warning: stripos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/****/public_html/wp-content/plugins/social-networks-auto-poster-facebook-twitter-g/nxs_functions.php on line 7

    Warning: substr() expects parameter 1 to be string, array given in /home/****/public_html/wp-content/plugins/social-networks-auto-poster-facebook-twitter-g/nxs_functions.php on line 7
    Array
    (
    [postID] =>
    [isPosted] => 0
    [pDate] => 2014-04-03 05:42:43
    [Error] => |Auth Error – Array
    )
    Array ( [postID] => [isPosted] => 0 [pDate] => 2014-04-03 05:42:43 [Error] => |Auth Error – Array )

    #179563
    maarlok
    Participant

    I have similar problem on Linkedin post.

    ***********************************************************
    Array ( [postID] => [isPosted] => 0 [pDate] => 2014-04-03 10:08:22 [Error] => )
    *************************************************************

    #179645
    Dean Richardson
    Participant

    Just upgraded to 3.3.2 plugin – same error on test.

    Using the “NextScripts LinkedIn API” (because I want to post to my company page).

    Company page URL: https://www.linkedin.com/company/the-marple-cross-centre

    Username/email and password checked and are correct.

    Test results:-

    Array
    (
    [postID] =>
    [isPosted] => 0
    [pDate] => 2014-04-03 13:43:50
    [Error] => |Auth Error – Array
    )
    Array ( [postID] => [isPosted] => 0 [pDate] => 2014-04-03 13:43:50 [Error] => |Auth Error – Array )

    #179671
    maarlok
    Participant

    The post of Linkedin work properly after the upgrade 3.3
    Thank you!!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.