Auto Reposting not working

Forums SNAP – WordPress Plugin Forums Auto Reposting not working

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #45448
    Azlan
    Participant

    I want the auto repost to fb only. before this it is working fine.

    over the weekend, the plugin says that i have to reauthorize back as the token has expired. i did that.

    and i also did the fix according to this url
    https://www.nextscripts.com/known-issues/version-3-0-6-auto-re-posting-problemfix/

    i also update the plugin to the latest one ie 3.0.9

    but every time, it will say this in my log
    [2013-11-25 10:25:03] – [RE-Posted – End of the Query] [Facebook – FB Group] – OK Next Time Requested: 2013-11-25 02:44:39 | Current Time:2013-11-25 10:25:03 | ||| Last Time:2013-11-25 10:15:03 RND Time: 26 – Next Time – 2013-11-25 11:15:29) | Reposted (Random) POST ID: | Prev Post ID:2014 |

    i will do again like the url fix above… and than it will display the same log… ie end of the query…

    i have do this 5 times already….

    any help would be much appreciated…

    fyi.. it is working fine before this…

    #47002
    Azlan
    Participant

    a few things that i have noticed…

    if i select random… the plugin will come to and end when it reach the task.. it will say End of the query…. even though i have do the steps here
    https://www.nextscripts.com/known-issues/version-3-0-6-auto-re-posting-problemfix/

    if i select from old to new, here is what happen in the log…
    [2013-11-26 07:38:03] – [RE-Posted] [Facebook – FBGroup] – OK | Next Time Requested: 2013-11-26 07:23:23 | Current Time:2013-11-26 07:38:03 | | Last Time:2013-11-26 07:19:02| Next Shedulled Time – 2013-11-26 07:28:11) | Reposted (Old to New) POST ID: | Prev Post ID:3270 |
    without another line where the posting itself… it will just keep on like that… every time it runs…

    any help would be much appreciated.

    thank you.

    #49154
    Sven
    Participant

    I have the same problem, I can’t update a post id creates always a new post.
    thanks, Sven

    #51290
    NextScripts.com
    Participant

    Please contact support directly. We need to take a look at your settings. Auto-reposting works fine in general case. If you have problems something is not correctly configured on your site.

    #52995
    Azlan
    Participant

    I have contact support way before i open this forum post but no one has get back to me regarding this latest problem that i have…

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.