Cannot Boost Facebook Post

Forums SNAP – WordPress Plugin Forums Cannot Boost Facebook Post

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #527969
    Paula Barbarito-Leivtt
    Participant

    I use SNAP to autopost my wordpress blog posts to Facebook and have done so and boosted the posts for over a year. The last few boosts (starting ~ 6 weeks ago) have been rejected due to “Your ad wasn’t approved because it doesn’t follow our Advertising Policies. We require display link captions to accurately reflect the URL and associated advertiser or business that someone visits when they click on it. We do not allow ads with free-form text to replace the display links.
    How to fix: If you’d like to continue advertising, we suggest not using the “Display Link/Captions” field with free-form text or with a domain that differs from the domain of the landing page .”

    I see no ability to edit any field that is “display link” in SNAP or FB’s tools including power editor. Can someone explain what needs to be changed and how to do these edits to meet the policy. I have not changed anything and these boosts (autoposts of my blog entries) were approved in the past. I know others having the same issue.

    #528942
    Felipe
    Participant

    I can confirm that this is happening and I detailed what’s causing Facebook to reject the Boosted posts via SNAP on a ticket: https://www.nextscripts.com/support/tickets.php?id=19812

    As the support on this plugin seems non-existente I’m letting the creators know that I’ll edit the plugin myself trying to fix this.

    #529144
    NextScripts.com
    Participant

    This part of the post IS NOT set by the plugin.

    https://www.nextscripts.com/facebook-posts-with-attached-link/

    Please adjust your OG meta tags.

    #529148
    Bryan
    Participant

    I’m having this issue as well. How do we resolve it?

    #529151
    NextScripts.com
    Participant

    >> I’m having this issue as well. How do we resolve it?

    Please see the reply above.

    This part of the post IS NOT set by the plugin. You can’t do anything in the plugin to change that part of the post.

    Please adjust your OG meta tags.

    #529165
    Felipe
    Participant

    Well it’s definitely NOT on my OG meta tags as when I simple copy and paste an URL from my website to share it shows the information correctly – also when using Sharing Debugger from FB.

    If it’s NOT on the plugin then it can only be on the App you request us to create, or something else entirely. What else can it be? How do we debug the app we created to connect SNAP with FB? Any help?

    #529178
    NextScripts.com
    Participant

    Actually you are right.

    We just checked it again and it looks like FB now allows this field to be set through the API. It fills it with sitename by default.

    We will do something about that in the next release.

    #529399
    Felipe
    Participant

    Great, thank you for acknowledging this. In the meantime I changed my OG:SITE_NAME to be my URL while you guys fix it on your side.

    Thanks and happy new year!

    #530972
    AJ
    Participant

    I am having the same issue, is there a time frame on a fix? where do I go to change my OG:SITE_NAME. So I can get mine boosted in the meantime.

    #532743
    Nick
    Participant

    Is there an update on this? We would like to be able to boost our posts made from our blog.

    #532753
    NextScripts.com
    Participant

    It was fixed in the 3.7.10. Please update your plugin to the latest version (which is already 3.7.11)

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.