Cannot post to Google Plus

Forums SNAP – WordPress Plugin Forums Cannot post to Google Plus

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Author
    Posts
  • #528322
    Hil
    Participant

    I cannot post to GooglePlus anymore. I tried reentering the Gmail login/password but its the same error. If I click on the Circle Refresh on the Nextscritps auto poster interface Nothing happens. I used a separate page and logged into gmail and veried that I am entering the correct login/password and that they are valid

    Login Problem – |ERROR GL-3 – nxs_Error Object ( [errors] => Array ( [http_request_failed] => Array ( [0] => A valid URL was not provided. ) ) )

    Anyone having the same problem?

    #528508
    Heino Schwarz
    Participant

    Same problem here. Plugin stop working after 25. december.

    #528557
    ponomar
    Participant

    Yep, I have the same issue 🙁

    #528576
    Mario
    Participant

    Same problem. I cannot post to my profile, nor to my company page or any of the communities I have joined.

    #528626
    e-annonce
    Participant

    I have the same problem

    #528779
    Roberto
    Participant

    Still same problem here, and no answer…

    #528837
    Mika
    Participant

    Same here. Login Problem – |ERROR GL-3 – nxs_Error Object ( [errors] => Array ( [http_request_failed] => Array ( [0] => A valid URL was not provided. ) ) )

    #528861
    Vladimir
    Participant

    Array
    (
    [pgID] =>
    [isPosted] => 0
    [pDate] => 2016-12-28 10:21:09
    [Error] => Login/Connection Error: |ERROR GL-3 – nxs_Error Object
    (
    [errors] => Array
    (
    [http_request_failed] => Array
    (
    [0] => A valid URL was not provided.
    )

    )

    )

    )

    Array ( [pgID] => [isPosted] => 0 [pDate] => 2016-12-28 10:21:09 [Error] => Login/Connection Error: |ERROR GL-3 – nxs_Error Object ( [errors] => Array ( [http_request_failed] => Array ( [0] => A valid URL was not provided. ) ) ) )

    #528871
    Kerry
    Participant

    Same here, shame no response about a solution for this.

    #528874
    Laura
    Participant

    Same here – also having problem with Blogger (with & without Google API)

    #528967
    Mo
    Participant

    SAME HERE

    #529046
    Jack
    Participant

    Same here

    #529075
    NextScripts.com
    Participant

    This issue has been fixed in the API version 2.25.10. If your site still have an older API version please go to the “Help/Support/About” tab and click “[Check for API Update]”

    #529136
    Hil
    Participant

    I already had the latest version , although the “check for update” did the trick.
    Posts to google are working now.
    Thanks for the quick fix !!!

    #529486
    Kerry
    Participant

    Thanks this is now working 🙂

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.