DeviantArt stopped working

Forums SNAP – WordPress Plugin Forums DeviantArt stopped working

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Posts
  • #279973
    Rick Hamell
    Participant

    In my logs I’m getting the following error:

    [Error] [deviantART – Hamell DeviantArt] – -=ERROR=- WP_Error Object ( [errors:WP_Error:private] => Array ( [http_request_failed] => Array ( [0] => A valid URL was not provided. ) ) [error_data:WP_Error:private] => Array ( ) ) – ERROR Post 1 | PostID: 4549 – Historic Jamestown – 1977

    If I create a new account and then use the “Submit Test Post” button I get:

    Testing …

    WP_Error Object
    (
    [errors:WP_Error:private] => Array
    (
    [http_request_failed] => Array
    (
    [0] => A valid URL was not provided.
    )

    )

    [error_data:WP_Error:private] => Array
    (
    )

    )
    – ERROR Post 1

    Warning: Illegal string offset ‘isPosted’ in /home/novacom/public_html/wp-content/plugins/social-networks-auto-poster-facebook-twitter-g/inc-cl/da.php on line 232
    WP_Error Object ( [errors:WP_Error:private] => Array ( [http_request_failed] => Array ( [0] => A valid URL was not provided. ) ) [error_data:WP_Error:private] => Array ( ) ) – ERROR Post 1

    If I use the “Check HTTPS/SSL” button under Help/Support; DeviantArt is not in the list.

    All other postings work fine in the same push, twitter, Facebook, Tumblr, etc. Any ideas as to what might be causing the problem? Only DA seems to have this issue as far as I can tell.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.