Error posting to LinkedIn personal pages but not company pages

Forums SNAP – WordPress Plugin Forums Error posting to LinkedIn personal pages but not company pages

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #419227
    LauraVM
    Participant

    I’ve successfully set up posting to my LinkedIn company pages on my websites. But when I submit a test post for my personal page, I get this error:

    Array ( [postID] => [isPosted] => 0 [pDate] => 2015-04-30 18:35:10 [Error] => Error: No posting form found on https://www.linkedin.com/home. You are either not logged in or have no posting privileges on this page. )

    I would also like to set up posting to the company owner’s personal page that I moderate, at his request. I’m getting the same error.

    #419275
    NextScripts.com
    Participant

    Please use LinkedIn APi, not Nextscripts APi for personal pages.

    #419281
    LauraVM
    Participant

    Thanks for your quick response, but I don’t understand. I followed the instructions, and it worked at first back in February. But now it doesn’t. I tried to delete the account in SNAP & set it up again. That didn’t work either.

    Now I’m trying to set up SNAP for LinkedIn on another website I manage, and it won’t even authorize my company page this time!! The LinkedIn Developer App pages changed, too. It’s not showing me the oAuth User Token & Secret anymore, and asking for more info that it didn’t ask for before. I’m getting this error:

    401
    1430422775387
    85NOP5GLES
    0
    [unauthorized]. The token used in the OAuth request is not valid. consumerKey: 78k251ccft4oke

    #419299
    LauraVM
    Participant

    OK. I had typed a URL wrong for the new site I was setting up. So the company page for that site works. But I still can’t get the posts to personal pages to work. I’m not sure what you mean when you say, “Please use LinkedIn APi, not Nextscripts APi for personal pages.”

    #419323
    LauraVM
    Participant

    Never mind! Figured it out. Only fill one side of the form, like it says on the top of the form, and I neglected to read!!

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.