#IMG# featured image problem

Forums SNAP – WordPress Plugin Forums #IMG# featured image problem

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #401365
    jOn
    Participant

    when i enter the IMG in “Message text Format:” this doesnt post the actual featured image of the post , but only the first image in the post body. if there is a featured image defined and there is no image in the post body – there no picture will show

    #401434
    NextScripts.com
    Participant
    #401600
    jOn
    Participant

    my featured image is shown only on excerpt and defined: class=”attachment-post-thumbnail wp-post-image”

    what and where do i need to put in Alternative “Featured Image” location?

    thanks

    #402645
    jOn
    Participant

    also – i am using “related posts” plugin and this plugin is getting the posts thumbnails without any problem or configurations.

    #405041
    NextScripts.com
    Participant

    The article above describes exactly how the plugin is getting images.

    Alternative “Featured Image” location can be set in the settings.

    #408216
    jOn
    Participant

    i am using an “auto post pro” autoposter.
    this might be the problem.
    how can i delay the autopost for several minutes?

    the options “published immediatelly”/ cron job – doeesnt say anything about delay

    #408337
    jOn
    Participant

    i am using : Use WP Cron to Schedule autoposts. i have configured cron to work twice every hour. but it doesnt seems to work. the posts are posted on social immediatelly

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.