LinkedIn (New Post – %Title%

Forums SNAP – WordPress Plugin Forums LinkedIn (New Post – %Title%

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #461858
    sven
    Participant

    Within the LinkedIn account settings the field “Message text Format:” is empty and the option ” Add blogpost to LinkedIn message as an attachment” is set on auto.

    The WordPress post will be posted correct on LinkedIn…. but the Title will start with: “New Post -”

    Ideleted this “New Post – ” from some PHP files within the plug-in directory, but it still appears.

    If I write a new post there is down the section for the linkedin posting. There is “New Post – ” written in the title line. If I delet it there every time I post something it will be ok. Doing this on every post is not nice. How can I get it out here?

    #462051
    NextScripts.com
    Participant

    >> deleted this “New Post – ” from some PHP files within the plug-in directory

    Wow. Altering files instead of just looking at the settings page, it’s cool.

    Please see the answer in the FAQ – #12:

    FAQ

    #478767
    Diego
    Participant

    I have the same issue described by sven with the auto posting for my LinkedIn account. The FAQ #12 was not helpful. Is it a bug?

    #513414
    Marc
    Participant

    Editing PHP files instead of setting up this in the settings of the plug-in ? hard coded ? sounds like the 1980’s!

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.