Major problems with New version 3.4.30

Forums SNAP – WordPress Plugin Forums Major problems with New version 3.4.30

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #480655
    Hil
    Participant

    Hi, The Version 3.4.30 just released today is conflicting with various themes and other plugins. When the new version is activated the theme and plugins throw out several errors

    Errors on theme:
    No tags Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /homepages/7/d578470367/htdocs/clickandbuilds/Test/wp-content/themes/marena/functions.php on line 527

    Notice: Undefined index: page in /homepages/7/d578470367/htdocs/clickandbuilds/Test/wp-content/themes/marena/functions.php on line 943

    Errors with other plugins: – “SEO Smart Links”
    Notice: Undefined index: Process For IVF Teatments in /homepages/7/d578470367/htdocs/clickandbuilds/Test/wp-content/plugins/seo-automatic-links/seo-links.php on line 400

    If i disable the nextscripts plugin, all errors are gone
    If you need an admin login and password to see the problem and test , please let me know and I can provide you access to my test site

    Thanks
    Hil

    #480662
    Jay
    Participant

    Having same problem. Had to disable the plugin.

    #480675
    chris
    Participant

    same here need this fixed a lot more info on wp plugin forum from other users…

    #480680
    NextScripts.com
    Participant

    Fixed in the Verizon 3.4.31. Please update.

    #480683
    Business Legions
    Participant

    It appears the latest update included displaying error messages. Those error messages are from other plugin.

    I had the same issue and the fix (until the author pushes another update) is to remove the line:

    error_reporting(E_ALL); ini_set(‘display_errors’, ‘1’);

    I created some instructions here https://www.businesslegions.com/blog/2016/01/15/fix-nextscript-social-networks-auto-poster-error-messages/

    #480684
    NextScripts.com
    Participant

    Business Legions . There is NO need for that. Verizon 3.4.31 that removes the debug info is already out. Please update.

    #480686
    Business Legions
    Participant

    Sorry, I didn’t refresh the page so didn’t know there was a new message about the latest update.

    Thanks I’ll use the latest update.

    #480692
    Hil
    Participant

    Yes. The update works great !!. Thanks for resolving it so fast

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.