No autopost (FB, twitter) after last update

Forums SNAP – WordPress Plugin Forums No autopost (FB, twitter) after last update

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • Author
    Posts
  • #21453
    olaf
    Participant

    My new post are not posted to twitter and facebook account after the last update.
    The logs show:
    [2013-09-07 12:48:52] – [Skipped]- Excluded Post Type:(15759)
    [2013-09-07 12:47:53] – [Skipped]- Excluded Post Type:(15758)
    [2013-09-07 12:44:50] – [Skipped]- Excluded Post Type:(15754)

    If I click to “repost to facebook”, “repost to twitter” it works well.

    Custom post type “coupon_type” is checked in settings…
    Desinstalled and reinstalled plugin…

    #21462
    Eugen Stolin
    Participant

    Same problem here.

    I have a custom post type. SNAP refuse to autopost it.

    [2013-09-07 10:52:19] – [Skipped]- Excluded Post Type:(55)
    [2013-09-07 10:44:41] – [Skipped]- Excluded Post Type:(53)
    [2013-09-07 10:38:18] – [Skipped]- Excluded Post Type:(51)

    #21544
    Jamie
    Participant

    Same problem.

    [2013-09-06 18:21:53] – [Skipped]- Excluded Post Type:(34126)
    [2013-09-07 18:33:00] – [Skipped]- Excluded Post Type:(26874)

    #21620
    NextScripts.com
    Participant

    Please go to the settings tab and include the custom post types you need.

    #21640
    olaf
    Participant

    my custom post type “coupon_type” is selected in settings as I said in my first post.

    #21667
    NAKAMURA Masayuki
    Participant

    I have exactly the same problem as what olaf and others said.
    It may be the last update which cause this bug.

    Plugin Version: 2.7.18 (API Version: 2.8.17) [Pro – Multiple Accounts Edition]

    #21760
    olaf
    Participant

    Bump!

    #21775
    heldercrash
    Participant

    Have this problem with test page of twitter please help and thanks

    Array
    (
    [pgID] =>
    [isPosted] => 0
    [pDate] => 2013-09-10 17:45:33
    [Error] => Resp: {“errors”:[{“message”:”Timestamp out of bounds”,”code”:135}]}| Error: | MSG: Test Post from Informes24.com – 129
    )

    Array ( [pgID] => [isPosted] => 0 [pDate] => 2013-09-10 17:45:33 [Error] => Resp: {“errors”:[{“message”:”Timestamp out of bounds”,”code”:135}]}| Error: | MSG: Test Post from Informes24.com – 129 )

    #21786
    NextScripts.com
    Participant

    “Timestamp out of bounds” – please check and set the clock on your server to the correct time

    #21804
    olaf
    Participant

    Sorry NextScripts but heldercrash error has nothing to do with previous people bug in this topic. Can you take a look at our bug ?
    Thank you.

    #21828
    dunikowski
    Participant

    Same problem here. Autoposting stopped working. I have to post everything manually :((

    #21859
    NextScripts.com
    Participant

    People who have problems with custom post types, yous issue has been fixed in the version 2.7.19.

    People who have problems with Facebook Images, please see here: https://www.nextscripts.com/updts/news/2013/09/facebook-is-having-a-serious-problem-with-its-api/

    #21962
    olaf
    Participant

    Thank you !

    #22149
    dunikowski
    Participant

    Still not autoposting after update 😐

    #22811
    Daniel
    Participant

    Hi

    I have the same error. I have updated the plugin and the same message is coming up: I have replaced the website wording with the XXXX

    Testing …

    Array
    (
    [pgID] =>
    [isPosted] => 0
    [pDate] => 2013-09-21 15:14:55
    [Error] => Resp: | Error: connect() timed out!| MSG: Test Post from XXXXXX – 60
    )
    Array ( [pgID] => [isPosted] => 0 [pDate] => 2013-09-21 15:14:55 [Error] => Resp: | Error: connect() timed out!| MSG: Test Post from XXXXX – 60 )

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.