Posting…., it could take some time… // Error 500 after posting on Google+

Forums NextScripts API Forums – Google+, Pinterest, LinkedIn, etc.. Posting…., it could take some time… // Error 500 after posting on Google+

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #466328
    Fred
    Participant

    Hello,

    I’m using Full SNAP API Pro.

    When posting a message on Google+ with provided sample script , I get the following message:

    But never get the final “OK” confirmation + post link, even though post is published correctly.
    While I would need that link, biggest problem is that, if I need to publish one post on several Google+ pages, only first page will get published as error stops everything.

    Chrome debug console is returning an HTTP 500 error:

    send @ jquery-1.11.2.min.js:4
    m.extend.ajax @ jquery-1.11.2.min.js:4
    m.(anonymous function) @ jquery-1.11.2.min.js:4
    nxs_doNP @ (index):22
    onclick @ (index):59

    I created a support ticket but haven’t had any answer in 1 month.
    Has anyone had this problem and solved it ?

    Thank you so much for your help
    Fred

    #466638
    NextScripts.com
    Participant

    What message exactly are you getting?
    And that is the unanswered support ticket #?

    #469122
    Fred
    Participant

    Today, I see this ticket #870280 was closed for the second time without any answer.

    I have reopened it and do hope an answer, even if it’s to tell me you have no idea.

    Thank you for your understanding and your help

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.